چگونه ویزای توریستی استرالیا بگیریم؟

استرالیا یکی از ثروتمندترین کشورهای دنیا است که به دلیل برخورداری از امکانات رفاهی در کنار جاذبه های طبیعی و گردشگری همیشه در کانون توجه گردشگران و مهاجران قرار گرفته است.

چگونه ویزای توریستی استرالیا بگیریم؟

استرالیا به دلیل برخورداری از آب و هوای معتدل در طول سال، جاذبه های گردشگری مانند آبشارها، جنگل ها، صخره های مرجانی و... در کنار اقتصاد غنی و پویا - دومین کشور ثروتمند دنیا پس از سوئیس - همیشه از مهم ترین مقصدهای گردشگران و مهاجران در سراسر دنیا به شمار می رود؛ از اینرو، تورهای استرالیا یکی از محبوب ترین مقصدها برای گردشگران خارجی محسوب می شوند.

اگر شما نیز قصد سفر به استرالیا را دارید، در خبرنگاران می توانید بهترین و ارزان ترین تورهای استرالیا را در بازه زمانی مورد نظر خود جستجو نموده و تور دلخواهتان را از میان ده ها آژانس معتبر مسافرتی انتخاب کنید. البته همانند اغلب کشورهای دنیا دریافت ویزا به وسیله سفارت این کشور یکی از الزامات سفر است.

بر اساس این اطلاعیه، کلیه درخواست های قبلی که در تهران به ثبت رسیده اند، برای انجام سایر مراحل اداری به مراکز صدور ویزای استرالیا در کشورهای خاورمیانه ارجاع شده اند. همچنین، متقاضیان می توانند برای به روز رسانی اطلاعات خود، ثبت درخواست و... می توانند به وب سایت ImmiAccount مراجعه نمایند.

انواع ویزاهای استرالیا

1) ویزای اقامت دائم به وسیله مهارت و تخصص (Skilled Migration)

2) مهاجرت به وسیله تجارت و سرمایه گذاری (Business Migration)

3) مهاجرت همسر (Spouse Migration)

4) مهاجرت والدین (Parent Migration)

5) آخرین فرد بازمانده (Last Remain Relative)

6) ویزای دانشجویی (Student Visa)

7) ویزاهای موقت شامل انواع ویزاهای توریستی (Visitor Visa)

انواع ویزاهای توریستی استرالیا

ویزای توریستی استرالیا یکی از دشوارترین ویزاها محسوب شده و دارای انواع مختلفی است؛ به عبارت دیگر، هر یک از آن ها برای هدفی خاص و مدتی محدود صادر می شوند. همچنین دارندگان هر یک از این ویزاها اجازه کار، تبدیل ویزا یا اقامت دائم در خاک استرالیا را نخواهند داشت.

ویزای توریستی (گردشگری)

با استفاده از این ویزا می توان به صورت گردشگر به استرالیا سفر نموده و تا مدت 3، 6 و 12 ماه در آنجا اقامت داشته باشید.

ویزای توریستی خانوادگی

چنانچه یکی از خویشاوندانتان ساکن استرالیا است، از این طریق می توانید به راحتی برای دریافت ویزای گردشگری اقدام کنید. برای این کار کافی است تا دعوتنامه ای از فرد مذکور برای شما ارسال گردد؛ همچنین ضروری است تا وی مبلغی در حدود 5,000 تا 15,000 دلار را به عنوان امانت به دولت استرالیا بپردازد (این وجه پس از بازگشت مسافر عودت داده خواهد شد).

ویزای توریستی کاری

ویزای کاری نوعی از ویزای توریستی مخصوص افرادی است که برای شرکت در کنفرانس ها، مصاحبه های شغلی، جلسه ها و قراردادهای کاری و... قصد سفر به استرالیا را دارند و مدت اعتبار آن بین 3، 6 تا 12 ماه متغیر است. همچنین دارنده این نوع ویزا مجاز به کار در استرالیا نبوده و همانند دو ویزای قبلی فقط تا سه ماه می تواند در استرالیا تحصیل کند.

مدارک مورد احتیاج برای اخذ ویزای توریستی استرالیا

  • تکمیل فرم درخواست
  • شناسنامه ایرانی
  • پاسپورت
  • یک قطعه عکس رنگی زمینه سفید 4*6
  • کارت خاتمه خدمت سربازی یا معافیت از نظام وظیفه برای متقاضیان مرد 18 تا 50 سال
  • مدارک اقتصادی که توانمندی متقاضی را برای گردشگری در استرالیا را نشان دهد مانند گردش اقتصادی حساب بانکی
  • گواهی اشتغال به تحصیل در صورت دانشجو بودن متاضی ، قرارداد کاری در صورت اشتغال ، مجوز کسب ، مدارک تاسیس شرکت و ... در صورت کارفرما بودن متقاضی
  • ارائه مدارک لازم مبنی بر بازگشت به ایران (نامه کارفرما، نامه ثبت نام در مدرسه یا دانشگاه، سند اموال و دارایی ها، سند ازدواج، مدرک ثبت نام در کنفرانس و...)
  • پرداخت وجه صدور ویزا؛ این مبلغ در صورت رد درخواست نیز قابل استرداد نیست.

نکته ها

  • اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ درخواست سفر به استرالیا باشد.
  • در صورتی دارای دعوتنامه هستید، دعوتنامه ، مدارک تابعیت و آدرس کامل اقوام یا آشنایان ساکن استرالیا را به مدارک خود ضمیمه کنید.
  • زمان رسیدگی به درخواست ویزای گردشگری استرالیا متغیر است، ولی در صورت کامل بودن پرونده و مدارک معمولا پس از حدود 3 تا 5 هفته نتیجه درخواست متقاضی مبنی بر واجد شرایط بودن وی برای دریافت ویزا معین خواهد شد.
  • پرداخت هزینه ویزا به صورت اینترنتی نیز امکان پذیر است.
  • کلیه متقاضیان باید پیش از مراجعه حضوری وقت قبلی دریافت نمایند.

سفارت استرالیا در ایران

  • نشانی: تهران، خیابان خالد اسلامبولی (وزرا)، خیابان بیست و سوم، پلاک 2
  • کدپستی: 1513934113
  • صندوق پستی: 4334-15875
  • تلفن امور ویزا و مهاجرت: 88724456-021 (زمان پاسخگویی روزهای یکشنبه تا چهارشنبه از 8:30 صبح تا 12 ظهر)
  • نمابر: 88714121-021
  • پست الکترونیک: immigration.tehran@dfat.gov.au
  • وبسایت: www.iran.embassy.gov.au

در حال حاضر، کلیه مراحل صدور ویزا در سفارت استرالیا به صورت آنلاین انجام می گردد و احتیاجی به مراجعه حضوری ندارد.

منبع: کجارو / iran.embassy.gov.au / ایرنا / iremigration.com / border.gov.au

به "چگونه ویزای توریستی استرالیا بگیریم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چگونه ویزای توریستی استرالیا بگیریم؟"

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید