7 دهک برای خانه دار شدن احتیاج به توانمند شدن دارند

به گزارش مجله سرگرمی، به گزارش خبرنگاران به نقل از وزارت راه و شهرسازی، محمد اسلامی در دومین همایش نشان تعالی HSE(محیط زیست، سلامت و ایمنی) که در محل سالن همایش های برج میلاد تهران برگزار گردید گفت: خوش بین و مومن هستم که جامعه مهندسی در هیچ شرایطی اجازه نخواهد داد که رکود حاکم گردد و همیشه خلاق و موثر و با پشتکار قله های سازندگی را فتح می نماید و ترقی کشور را در دستور کار قرار می دهد.

7 دهک برای خانه دار شدن احتیاج به توانمند شدن دارند

وی ادامه داد: دستاوردهای 40 ساله در جای جای کشور نمادهای پیروز از توانستن جامعه مهندسی ایران را به نمایش گذاشته است و قابل دیدن و تجربه آموزی است.

وزیر راه و شهرسازی روز مهندس را فرصت مغتنمی برای تکرار تجارب پیروز و نشر آن ها و زدودن رفتارهای نادرست و حذف شیوه های ناکارآمد برشمرد و گفت: مباحث HSE یعنی ایمنی، سلامت و محیط زیست هم در طراحی، هم در ساخت و هم در بهره برداری باید به منصه ظهور برسد و تصور این نباشد که این دستور کار تنها مختص کارگاه های ساختمانی و دفاتر مهندسی مشاور و دفاتر فنی است بلکه در تمامی عرصه ها در سطوح خرد تا کلان باید مد نظر قرار بگیرد.

عضو کابینه دولت دوازدهم ادامه داد: اگر در طراحی در کسوت مهندسان مشاور ضوابط و معیارها اعمال نشوند هزینه ها را باید مردم بپردازند. کمااینکه در مهندسی ارزش نیز اگر در طراحی به هزینه بهره بردار توجه نکنیم در واقع به بهره وری بی توجهی نموده ایم.

اسلامی توضیح داد: علاوه بر تاکید بر الزام ورود HSE به مباحث طراحی، در مصالح، لوازم و ابزارهایی که ایمنی را در ذات خود دارند باید این مهم مورد توجه و الزام قرار بگیرد.

وی یکی از موارد منسوخ شده در جهان را بر اساس استانداردها استفاده از داربست توسط کارگران ساختمانی در ساخت و ساز بیان کرد و شرح داد: چند 10 سال است که استفاده از داربست منسوخ شده است و ما در کشور خود برای آن حرکت نو و تازه ای نداشتیم و از تکنولوژی جدید بهره نبردیم که باید در این زمینه گام های مهمی برداریم.

وزیر راه و شهرسازی بخش عمده ای از تلفات انسانی را در ساخت و ساز ناشی از عدم بهره مندی از استانداردها و از جمله HSE برشمرد و گفت: مدیریت و نظارت بر فعالیت های ساختمانی و ساخت و ساز بسیار کم است و ضایعاتی که در بعضی از آیتم ها وجود دارد ناشی از عدم کنترل های مناسب است.

وی بخشی از مسائل را عدم آموزش نیروی انسانی کارآمد بیان کرد و گفت: نیروی انسانی باید ضوابط و معیارها را به عنوان بخشی از مهارت ها مدنظر قرار دهد و در کنار آن تناسبات انجام فعالیت های ساختمانی و ساخت و ساز و پروژه های عمرانی باید بر اساس الزامات HSE انجام گردد.

اسلامی کاهش و صفر کردن رفتارهای مخاطره آمیز را در فعالیت های ساختمانی و ساخت و ساز از مهمترین برنامه ها برشمرد و گفت: نیروهای تحصیل نموده ای داریم که از حضور آنها در فعالیت های ساختمانی و ساخت و ساز باید بیشتر استفاده گردد. همچنین این نیروها را باید به گونه ای آموزش داد که بتوانند الزامات محیط زیستی، ایمنی و سلامت را در دستورکار قرار دهند.

این مقام مسئول بهینه سازی مصرف انرژی در ساخت و سازها از الزامات برشمرد و گفت: در فرآیند طراحی و ساخت و ساز باید بهینه سازی مصرف انرژی در دستور کار قرار بگیرد و شرایطی را فراهم کنیم تا استفاده صحیحی از انرژی در ساختمان ها اتفاق بیفتد.

وزیر راه و شهرسازی تاکید نمود: تحول و تحرک در ساخت و ساز از اهم برنامه های ماست. خوشبختانه با اراده قاطع رییس جمهوری ساخت و ساز مسکن در دو سال 98 و 99 به یاری جامعه مهندسی و دیگر دست اندرکاران عرصه ساخت و ساز در برنامه قرار گرفته است. از تمامی دغدغه مندان و همچنین مردم دعوت می کنیم تا در این مهم با ما مشارکت داشته باشند.

وی توضیح داد: عقب ماندگی در بخش عرضه مسکن را جبران می کنیم و وظیفه ما تعادل بخشی به عرضه مسکن به ویژه برای اقشار کم درآمد و متوسط جامعه است.

اسلامی همچنین گفت: تحلیل و بررسی مسکن نشان می دهد که در پنج استان کشور تا دهک هفت را باید توانمندسازی کنیم تا این بتوانند صاحب خانه شوند. همچنین یاری خیرین و مسکن سازان نیز در روند عرضه مسکن در دستور کار است که در این زمینه همکاری لازم وجود دارد.

وزیر راه و شهرسازی توضیح داد: وظیفه ما در عرضه مسکن، تسهیل گری و ایجاد مشوق های لازم، ساده سازی و روان سازی برای سرعت دادن به ساخت و عرضه مسکن است.

اسلامی گفت: شورای مسکن در تهران و حداقل در 3 و حداکثر در 5 استان کشور تشکیل شده است.

ویز اجرای پروژه های بازآفرینی شهری و بهسازی را در بافت های میانی شهرها و محلات هدف و اجرای نوسازی را در بافت های ناکارآمد شهری از مهمترین برنامه های آینده وزارتخانه بیان کرد و گفت: اولویت ما صرف زمان و هزینه در محلات هدف بازآفرینی شهری نیست بلکه در این امر از مشارکت مردم و ایجاد تحرک برای بهسازی بافت ها بهره می بریم.

وزیر راه و شهرسازی اجرای این طرح را عاملی برای بیرون راندن مسکن از رکود و ایجاد اشتغال و تحرک در این عرصه بیان کرد و گفت: برای اینکار از محل صندوق توسعه ملی بخش عمده ای از هزینه ها فراهم شده است و قسط اول آن به حساب وزارت راه و شهرسازی به عنوان سرمایه در گردش برای احداث 100 هزار واحد مسکونی در بافت های فرسوده واریز شده است.

اسلامی گفت: امیدواریم ساخت و ساز مسکن با حضور حداکثری جامعه مهندسان و حرفه مندان شتاب بگیرد.

ak3fa.ir: مجله عکسفا، عکسها و رویدادهای اخیر دنیا

sanaye-90.ir: صنایع 90 | مجله خبری و تحلیلی صنایع

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 7 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 7 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 13687

به "7 دهک برای خانه دار شدن احتیاج به توانمند شدن دارند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "7 دهک برای خانه دار شدن احتیاج به توانمند شدن دارند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید